Τι Κάνουμε

Το εργαστήριο κατασκευής ιστοσελίδων Impression eStudio δραστηριοποιείται στα παρακάτω γνωστικά πεδία:

  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων (web design and development), εφαρμογές διαδικτύου (web applications), ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce), βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO), διαφήμιση στο internet.
  • Γραφιστικός και διαφημιστικός σχεδιασμός (graphic design, advertising design).

Η επιστημονική κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού, η τεχνογνωσία, η αισθητική παιδεία, η διαρκής εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες, αλλά και η ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο του σχεδιασμού και της ηλεκτρονικής και έντυπης προβολής αποτελούν τον βασικό άξονα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο σε τεχνικό όσο και σε δημιουργικό επίπεδο.

Τι κάνουμε: σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων, γραφιστικό σχεδιασμό

Στόχος μας είναι ένα άψογο αποτέλεσμα

Η Φιλοσοφία μας

Κάθε έργο αποτελεί μία ξεχωριστή δημιουργία για εμάς, μοναδική και ιδιαίτερη, την οποία απολαμβάνουμε σε κάθε της στάδιο. Η φιλοσοφία του γραφείου μας κινείται πάνω σε δύο βασικούς άξονες, οι οποίοι είναι η αγάπη για την δουλειά μας και ο σεβασμός προς τον πελάτη. Αντλούμε χαρά και ενέργεια από τα έργα μας, γιατί είμαστε λάτρεις της επιστήμης των υπολογιστών, του διαδικτύου, και της αισθητικής αρτιότητας. Θέλουμε να είμαστε περήφανοι για τα έργα μας, ενώ επιθυμούμε εξίσου να είναι περήφανοι και ικανοποιημένοι οι πελάτες μας!

Σεβόμαστε τους πελάτες μας και αναπτύσσουμε προσωπική σχέση μαζί τους στα πλαίσια μιας αποδοτικής συνεργασίας. Μιλήστε μας ελεύθερα, καταθέστε τις απόψεις σας, ρωτήστε μας χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα και να ακούσουμε τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας.

Στόχος μας είναι ένα άψογο αποτέλεσμα τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά, το οποίο θα προβάλλει με τον βέλτιστο τρόπο την επιχείρησή σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Επιπλέον, σεβόμαστε τον προϋολογισμό που έχετε αποφασίσει να διαθέσετε για κάποιο έργο και προσαρμόζουμε το κόστος παραγωγής του. Με τον τρόπο αυτό, τα χρήματα που διαθέτετε αξιοποιούνται πλήρως χωρίς να σπαταλώνται σε περιττές για εσάς εφαρμογές.


Γιατί Εμάς

Εμπιστευθείτε μας, γιατί:

  • Έχουμε επιστημονική και τεχνολογική κατάρτιση, η οποία βασίζεται στις στέρεες βάσεις της πανεπιστημιακής μας εκπαίδευσης.
  • Διαθέτουμε εμπειρία, η οποία αποτυπώνεται στα έργα μας και αποδεικνύεται από τους πελάτες και τους συνεργάτες μας που μας εμπιστεύονται και μας εκτιμούν.
  • Είμαστε συνεπείς και ακριβείς στα χρονοδιαγράμματα του κάθε έργου.
  • Σεβόμαστε και εκτιμούμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.
  • Διαχειριζόμαστε με τον βέλτιστο τρόπο τον προϋπολογισμό των πελατών μας.
  • Είμαστε ευέλικτοι στην κοστολόγηση του κάθε έργου.
  • Δεν κάνουμε υποχωρήσεις στην ποιότητα όσο πιεστικοί και αν είναι οι χρόνοι, όσο περιορισμένος και αν είναι ο προϋπολογισμός σας.
  • Αναλαμβάνουμε έργα από όλη την Ελλάδα, γιατί αξιοποιούμε πλήρως τα μέσα που μας παρέχει η τεχνολογία.
Πολλοί λόγοι για να μας εμπιστευθείτε

Νέα διάσταση στον τρόπο που δουλεύουμε.

Πώς Δουλεύουμε

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων ή τον γραφιστικό σχεδιασμό από απόσταση χωρίς να απαιτείται συνάντηση στον ίδιο φυσικό χώρο. Μπορείτε από τον δικό σας χώρο να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email για να ζητήσετε προσφορά ή οποιαδήποτε πληροφορία. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να συνεργαστούμε τότε η διαδικασία του έργου είναι τέτοια ώστε να εξασφαλίζει ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε χωρίς να ρισκάρετε τα χρήματά σας. Στην αρχή του έργου πραγματοποιείται μία μικρή προκαταβολή η οποία δεν αποτελεί οικονομικό ρίσκο ενώ η εξόφληση του έργου γίνεται εφόσον έχετε δει και εγκρίνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η ανάπτυξη και η διείσδυση της τεχνολογίας στην καθημερινή μας ζωή επιτρέπει την πραγματοποίηση έργων με απομακρυσμένη επικοινωνία που παλιότερα δεν ήταν εφικτή. Ο νέος αυτός τρόπος υλοποίησης έργων έρχεται από το εξωτερικό και εξυπηρετεί ιδανικά στην πρόσβαση απομακρυσμένων υπηρεσιών που αξίζουν περισσότερο από υπηρεσίες της περιοχής μας καθώς επίσης συμβάλλει στη μείωση χρόνου και κόστους.

Η προκαταβολή ή η εξόφληση της ιστοσελίδας σας μπορεί να γίνει με:

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς ή Alpha Bank).
  2. Με πιστωτική κάρτα (Visa / Master Card).
  3. Με PayPal.

Πλάνο Εργασίας

Συνηθίζουμε να τηρούμε ένα συγκεκριμένο πλάνο εργασίας, το οποίο είναι:

  1. Αρχικές συζητήσεις με τον πελάτη.
  2. Σύνταξη πρότασης / οικονομικής προσφοράς.
  3. Έγκριση και προκαταβολή από τον πελάτη.
  4. Συγκέντρωση, οργάνωση και επεξεργασία υλικού.
  5. Θέσπιση θεματικής ιδέας και σχεδιασμός έργου.
  6. Υλοποίηση έργου.
  7. Έλεγχος έργου και παρατηρήσεις από τον πελάτη.
  8. Διορθώσεις και παράδοση έργου.
  9. Εξόφληση έργου από τον πελάτη.
Βήματα διεξαγωγής του έργου